Ir para o conteúdo

segunda-feira, 26 de outubro de 2026

Jornalismo local, independente e responsável

Jornal Diário do Povo

Política

Sem título

<p> </p>

Compartilhe
WhatsApp

Sure! Here are 16 hilarious and bizarre descriptions of movie characters given by Andie, your 10-year-old cousin. See if you can name at least 9 of them:

  1. "This guy wears a suit made of metal and flies around saving the city. He’s like a giant, shiny bird with a Batman mask."
    Answer: Iron Man

  2. "He’s got big hairy feet, eats lots of bugs, and lives in a swamp. Sometimes he yells a lot and fights a giant troll."
    Answer: Shrek

  3. "A tiny girl with a big bow who can shrink down to the size of an ant. She rides around on a flying mouse."
    Answer: Honey, I Shrunk the Kids (or possibly a misremembered version of Ant-Man)

  4. "A girl who’s never afraid of anything, even when she’s lost in a forest and has red hair. She yells a lot."
    Answer: Merida from Brave

  5. "He’s a pirate with a funny hat, and he’s always hunting for treasure. He says ‘yo-ho-ho’ a lot."
    Answer: Jack Sparrow

  6. "This tree is also a talking raccoon who loves dancing and fighting bad guys. He’s kind of grumpy but funny."
    Answer: Rocket from Guardians of the Galaxy

  7. "A robot that looks like a car, and he’s really fast. He turns into a truck sometimes."
    Answer: Bumblebee

  8. "This girl wears a magic dress, has a big castle, and likes to sing a lot. Sometimes she freezes everything."
    Answer: Elsa from Frozen

  9. "A kid in a hot dog suit, fighting crime with ketchup and mustard powers."
    Answer: Hot Dog from Hollywood

  10. "A superhero who wears green, and he’s really good at throwing boomerangs and being sneaky."
    Answer: Green Arrow

  11. "A giant yellow bird who loves to cook and keep his friends happy at a pizza place."
    Answer: Big Bird (or possibly a funny version of Chuck E. Cheese)

  12. "A dog who’s super brave, wears a badge, and loves to chase bad guys all day."
    Answer: Marshall from Paw Patrol

  13. "This little girl with big glasses is super smart and invents crazy gadgets all the time."
    Answer: Dexter (from Dexter’s Laboratory)

  14. "He’s a blue guy who loves swimming, eats jellybeans, and gets very angry when people steal his lunch."
    Answer: groan, could be Mr. Bubble or possibly a made-up character

  15. "A tiny knight who rides around on a pig and fights big, scary monsters."
    Answer: The Boy (or possibly a character from a cartoon like Angry Birds)

  16. "A lady with a big black cape, who fights vampires and lives in a big castle."
    Answer: Count Dracula (or possibly a vampire hunter like Buffy)


Think you can identify at least 9 of these characters? It’s quite the challenge, especially with Andie’s quirky descriptions!

Leia também